verslag PIEPJONG BELOFTENELFTAL IN LAATSTE BEKERMATCH FORS ONDERUIT.

Omdat de laatste bekerpartij van de Beverse beloften geen belang meer had en heel wat jongens werdden betrokken bij een vriendschappelijk duel van de A-kern, moest Tim Bavré in Dessel een beroep doen op een pak jonge gasten. Die begonnen niet onaardig aan de wedstrijd, maar Jonathan Lievens vond vroeg in de match de keeper op zijn weg naar de 0-1. Op het kwartier deed WB zichzelf de das om door tweemaal individueel slecht inspelen binnen de minuut en dit telkens genadeloos werd afgestraft. Op het half uur dreigde zware cijfers toen een afstandstrap de 3-0 opleverde, maar nog voor het rustsignaal prikte WB tegen. Een goeie hoekschop kon door Simon Spangenberg aan de eerste paal worden voorgebracht en Lievens tikte aan de tweede binnen. Opnieuw het duo Spangenberg-Lievens was op slag van rust nog dichtbij de aansluitingstreffer, maar de 22 acteurs gingen rusten bij een 3-1 tussenstand.
Tim Bavré voerde met het oog op de tweede helft een aantal omzettingen door om te trachten offensief beter uit de verf te komen en dat resulteerde ook in kansen, maar de bal wou er niet in. Halverwege het tweede bedrijf lag opnieuw balverlies aan de basis van de 4-1, tevens de eindstand.
Aanstaande maandag 20 oktober ontvangt WB op Puyenbeke Moeskroen en dan zijn er wederom competitiepunten te verdienen.