StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Het leven op de Freethiel wordt weer wat duurder.
Wie in de verschillende drankpunten op de Freethiel 10 jetons (20 Euro) tegelijkertijd aankocht kreeg er telkens een elfde gratis bij. Wie voor 50 Euro kocht ontving er zelfs 28 in plaats van 25. Op die manier werd een typisch Belgisch compromis gesloten tussen de club die naar 2 Euro per consumptie wilde en zij die vonden dat 1.80 Euro voor een frisdrank in een plastic bekertje meer dan voldoende is. Tegen Genk werd die compromisoplossing niet meer toegepast en kost voortaan elke drankjeton 2 Euro. In de veronderstelling dat dit een verantwoorde beslissing is gezien de steeds toenemende levensduurte en de vaststelling dat deze prijzen ook elders worden toegepast in de voetbalhoreca, willen de meeste supporters wel begrip opbrengen voor deze maatregel, maar wat bijzonder jammer dat daarover vooraf niet open en eerlijk wordt gecommuniceerd. Een briefje op de jetonautomaten moest de dorstigen informeren en dat is in een tijd waarin de digitale mogelijkheden onbeperkt zijn, bijzonder jammer. Aan elke abonnee werd gevraagd indien mogelijk een e-mailadres na te laten, maar waarom worden deze niet benut in dergelijke situaties; Ik kan er inkomen dat het prettiger is mails met goed nieuws te sturen, maar ook dit soort futiliteiten horen bij een transparant beleid.

* Bornem knap gelijk, YB Beveren alweer aan het feest.
Bornem maakte zondag de lastige verplaatsing naar Brakel waarvan iedereen zich nog herinnert dat het zwaar stuntte tegen Westerlo in de Beker van België. De mannen van Bart Selleslags sleepten een knappe 1-1 uit de brand en blijven met dit puntje in relatief rustig vaarwater. Maar Bart Selleslags kennende wil hij straks graag zijn kans wagen in water met meer stroming en dat is nog iets helemaal anders dan woelig water.
YB Beveren behield zijn koppositie na een mooie 1-3 overwinning op het veld van Beervelde. Het deelt met 21 punten de leiding met Moerbeke dat met 2-0 de baas bleef over Bosdam Beveren. Was er nu echt geen burendienst mogelijk Bosdam ?

PVW.