StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Oude glorieën keren terug naar de Freethiel.
Waasland-Beveren heeft het idee opgevat om, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Charleroi, zoveel mogelijk oud-spelers uit te nodigen op de Freethiel voor het bijwonen van een wedstrijd.
Het is de bedoeling om in de mate van het mogelijke generatie per generatie uit te nodigen en tegen Charleroi wordt gestart met de generatie die in de jaren zestig het mooie weer maakte op de Freethiel. Het spreekt vanzelf dat dit telkens een afvaardiging betreft, want van de generatie die tegen Charleroi zal worden ontvangen, zijn ofwel heel wat mensen minder mobiel geworden, ofwel zwaar op de sukkel met hun gezondheid of helaas reeds overleden. Vanwege de te verwachten toeloop wordt de invitatie van oud-spelers tegen Anderlecht onderbroken, maar na nieuwjaar zal de draad weer worden opgenomen met de generaties van de volgende decennia.
Wanneer alles volgens plan verloopt worden de gewezen SKB'ers anderhalf uur voor de wedstrijd ontvangen voor een hapje en een drankje en verschijnen zij voor aanvang van de wedstrijd op het veld om dit uniek moment digitaal vast te leggen voor het nageslacht. Tijdens de rust en na de wedstrijd kan er wederom voor zij die het wensen tussen pot en pint gezellig worden nagekeuveld over een hopelijk genietbare wedstrijd.

PVW.