StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag voegen we een speler toe die met zijn hoofd zowel letterlijk als figuurlijk raad wist. Als wiskundeleraar speelde hij in zijn hoofd met de cijfertjes, maar eenmaal op de groene rechthoek was hij vaak een rots in de branding om alles wat in zijn buurt kwam met de kop onschadelijk te maken.
Hij was geruime tijd peter van onze supportersclub en ook in die rol was hij iemand die er altijd met zijn hoofd bij was. Even mijmeren bij fantastische tijden van weleer in deze donkere dagen van het jaar, het zal de supporters van SKB goed doen. Meer weten ? Klik hier.

* Yellow Blue en Bornem doen het prima.
In de derde klasse A speelde Bart Selleslags met Bornem 2-2 gelijk tegen Deinze de nr 2 van het klassement. Prima resultaat van Bornem en alhoewel het goed op weg is om de kampioen van de gelijke spelen te worden, zijn het wel vaak draws waarin flink gescoord wordt zodat de supporters waar voor hun geld krijgen. Van een ezel een koerspaard maken (en dat zeg ik uiteraard met het grootste respect voor KSV Bornem) kan ook Bart niet, maar de ploeg van zijn achtertuin behouden voor de toch wel interessante reeks die derde klasse A is, dat gaat hem zeker lukken en als dat wordt gerealiseerd met bij momenten spektaculaire resultaten, mag zijn aanstelling als coach van Bornem als en goeie beslissing met gunstig gevolg worden geƫvalueerd.

Yellow Blue SK Beveren heeft zondag voor een stunt gezorgd door de leider in het periodekampioenschap Baasrode met 0-5 de baas te blijven en met rode kaken achter te laten. YB bezet nu de zesde plaats op 8 punten van leider Eksaarde. Ondanks deze knappe overwinning kwam er de voorbij week toch weer wat slecht nieuws uit de ziekenboeg, want spits Birgen Schroyens (broer van belofte Jens Schroyens die wij zaterdag op onze website voorstelden) zal de feestdagen moeten doorbrengen met 2 gebroken tenen.

* Derde editie kwis ter ere van SK Beveren.
Van Pascal Smet ontving ik een uitnodiging die de kwissers en sympathisanten van SK Beveren met stip in hun agenda moeten noteren en die ik hier graag voor jullie publiceer als dank voor de herinnering aan fantastische tijden die nooit meer zullen terugkeren en precies daarom zo kostbaar zijn. Lees hierna de tekst van Pascal :

Op vrijdag 27 februari 2015 is er de 3de editie van onze kwis ter ere van SK Beveren.
De moeilijkheidsgraad mag als middelmatig bestempeld worden en de thema's zijn zeer divers. ( actualiteit, wetenschap,Media & Ontspanning, Geschiedenis & Cultuur,Economie,Sport,Muziek,Raadsels & Droedels,Aardrijskunde,Literatuur ... en natuurlijk SK Beveren)
Praktische info over de kwis :
- Wanneer? Vrijdag 27 februari 2015
- Aanvang? 20.00u begint de quiz ( deuren open vanaf 19.00u)
- Waar? In het "Schuurke" Van Craenenbroeckstraat te Beveren
- Quizploeg? Een quizploeg bestaat uit maximaal 4 personen
- Kostprijs? Deelname kost 15 EUR per ploeg
- Max? Wij kunnen maximaal 20 ploegen aanvaarden
Schrijf je team dan ook vlug in door een mailtje te sturen naar pascal.smet4@telenet.be of evenementen@eskabee.be.
Vermeld je ploegnaam en ploegverantwoordelijke. Op voorhand betalen is gewenst en kan door 15 EUR te storten op rekeningnummer 123-6103945-62 (IBAN: BE51 1236 1039 4562 - BIC: OBKBBE99 - op naam van Eskabee 1935 vzw).

PVW.