StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zalig Kerstmis.
In naam van onze webmaster Iris en de medewerkers Geert De Vreese en Rudy Beck, hou ik er aan de trouwe bezoekers van www.freethielvrienden.be een Zalig Kerstmis toe te wensen.

* Tip voor een tof nieuwjaarscadeau..
Omdat ik er zelf een tweetal in mijn bezit heb en dus goed geplaatst ben om een oordeel te vellen, wil ik jullie graag een interessante tip geven voor een nieuwjaarscadeau. De Supportersfederatie van Waasland-Beveren heeft een cavaset in de aanbieding bestaande uit een lekkere fles bubbels met daarbij 2 mooie cavaglazen. Het ene glas is bedrukt met het logo van WB, het andere met het logo van de Supportersfederatie. Het geheel zit netjes verpakt en lijkt mij een ideaal cadeau om een familielid of vriend die natuurlijk bij voorkeur WB een warm hart toedraagt, te verrassen/plezieren. Men kan het uiteraard ook gewoon voor zichzelf houden als hebbeding om bv. een glaasje cava te presenteren aan een bevriend supporter van Lokeren, want die kunnen een flinke opkikker dezer dagen best gebruiken. De set kost 25 Euro en wie interesse heeft kan mailen naar : wim.van.goethem@telenet.be. Zeker doen !

* Voor de fichebak van oud-spelers SK Beveren..
Wat fijn en toepasselijk om op Kerstdag een Bevers monument aan onze fichebak te mogen toevoegen. Dit seizoen zette hij relatief vroeg een punt achter zijn voetballoopbaan en deed dat bij Temse, maar ondertussen heeft hij al regelmatig terug de weg naar de Freethiel gevonden als supporter van Waasland-Beveren. Dat het voor de buitenwereld wat raar overkomt dat hij nu al stopt met voetballen heeft ongetwijfeld te maken met zijn drukke beroepsbezigheden als verzekeringsagent. En als ik het toepasselijk vind hem op Kerstdag toe te voegen slaat dat vooral op het feit dat hij een zeer minzaam mens is die alshetware geen vlieg kwaad zal doen. Meer weten ? Klik hier.

PVW.