StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Koen Stabel naar Mariekerke.
Hij verliet Bornem een paar jaar geleden voor Temse en trok in het tussenseizoen ietwat onverwachts naar de ambitieuze vierdeklasser Standard Wetteren. Mede door blessures kwam Koen Stabel daar weinig aan spelen toe en deels door de afstand en deels omdat koen recentelijk papa is geworden, heeft hij nu besloten zijn sportief geluk vanaf volgend seizoen verder te zetten bij eersteprovincialer Mariekerke.

*Bornem en Yellow Blue krijgen er geen genoeg van.
Op het moment dat 2015 zijn intrede maakte, hadden zowel Bornem als Yellow Blue Beveren de nodige sportieve zorgen, maar nu de lente zich officieel heeft gemeld, hebben de zorgen plaats gemaakt voor sportieve voldoening.
Bart Selleslags was zondagavond de gast op de Freethiel bij de uitgenodigden voor de wedstrijd tegen Gent, maar in de namiddag zat hij volop te glunderen na 2-1 winst van Bornem tegen Zele. Om een idee te geven : de Klein-Brabanders tellen nog slechts 2 punten achterstand op het nummer 6 in de rangschikking en mogen voortaan de blik richten op de linkerkolom. Bij zijn aanstelling als coach van Bornem stond stabiliteit en vertrouwen creëren bij Bart Selleslags hoog in het vaandel geschreven waardoor aanvankelijk meerdere gelijke spelen werden behaald. Dat niet-verliezen heeft de spelers van Bornem duidelijk goed gedaan, want ondertussen volgen de overwinningen mekaar in een vlot tempo op en dat is knap in een altijd lastige reeks als derde klasse.

Maar ook voor Yellow blue kan 2015 voorlopig niet meer stuk. Zaterdagavond pakte het zijn achtste zege op rij en kan het sprekende cijfers voorleggen. Met 33 gemaakte goals in 2015 en slechts 3 tegendoelpunten bestaat er geen twijfel over dat trainer Stefan Van Rumst momenteel een gelukkig man is. O ja, YB blikte zaterdagavond een zwak Beervelde B in met 7-0. De openingstrefferkwam op naam van Kristof Van Rumst (broer van) en aan de rust lag de match met 4-0 reeds in een beslissende looi. Dat de eindstand niet in de dubbele cijfers belandde heeft Beervelde B aan zijn doelman te danken die een schitterende partij speelde. Omdat ook leider Eksaarde fors uithaalde (1-5 winst tegen Hoogeinde), blijft het verschil 1 puntje in het voordeel van Eksaarde.

PVW.