StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Als grote namen zelf al solliciteren !
Donderdag was er in een Vlaamse krant een interview met Ronald Vargas die momenteel aan de slag is in de Turkse competitie. Vargas die een verleden heeft bij Club Brugge en Anderlecht, is een begenadigd voetballer wiens voetbalcarrière ongetwijfeld hogere toppen zou hebben gescheerd, ware het niet dat zijn sportieve loopbaan al te vaak door een zware blessure werd onderbroken.
In het betreffende interview geeft Vargas de voorkeur aan een terugkeer naar de JPL indien zijn Turkse club zou degraderen en hij noemt daarbij specifiek de namen van Waasland-Beveren en Westerlo. Het is lastig om het niveau van een andere competitie exact in te schatten, maar Vargas was tot nu toe in 19 wedstrijden goed voor een viertal doelpunten en 9 assists wat er wellicht op wijst dat hij door een stapje terug te zetten minder hinder ondervindt van allerhande blessures.
Het stelt niks voor zo'n kranteninterview, maar als supporter lees je het graag.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Het is van Peter maes geleden dat er nog een doelman aan de fichebak werd toegevoegd, maar vandaag is het weer zover. Ook zijn familienaam begint met de letter "m", maar daar waar Peter Maes intussen actief is als coach, is deze doelman nog in actieve dienst, weliswaar niet als titularis en wel op het hoogste niveau in Nederland. Meer weten ? Klik hier.

PVW.