StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Was dit een charmeoffensief van Bob ?
Guido Brepoels doet er goed aan maart 2016 met stip te noteren in zijn agenda van volgend jaar, want waarin Bob Peeters niet slaagde als trainer van Waasland-Beveren, is hem een jaar later wel gelukt, nl. zijn opwachting maken in Beerschot-tv, ook wel eens Extra Time genoemd.
En het moet gezegd, Bob brak een lans voor onze Emond door de twee goals van Renaud in Oostende als zijn moment van de week te kiezen. Bedankt Bob, je schuift opnieuw een bank vooruit.
Maandagavond was het dus zover ! Uit de vragen die in het telefoonhok aan de speciale gast worden gesteld, onthou ik dat Bob nog altijd geen spijt heeft van zijn keuze voor Charlton en zijn opstappen bij Waasland-Beveren. Verder geloofde hij dat Cercle play-off III zou ontlopen, maar of nu Moeskroen of W-B de Bruggelingen zou vergezellen in PO2, daar werd niet dieper op ingegaan tijdens de uitzending van Extra Time maandag jl. Bob was zo eerlijk om toe te geven dat hij niet had verwacht dat Renaud op een tijdsspanne van amper een jaar deze positieve evolutie zou doormaken. Dat Emond ontegensprekelijke kwaliteiten had was volgens Bob snel duidelijk op training vorig seizoen, maar de aanpassing van Virton in derde klasse naar W-B in de JPL was een logisch proces met ups en downs zoals bv. allerhande kleine blessuurtjes ten gevolge van het overbruggen van het niveauverschil. Bob voorspelde Emond een mooie toekomst omdat hij nu eenmaal een aangeboren neus voor goals heeft en als geen ander intuïtief aanvoelt waar hij de bal kan verwachten. Zijn doelpunten zijn meestal geen pareltjes wat bij Philip Joos de kommentaar ontlokte dat zijn goals bijna ontroerend mooi zijn vanwege hun eenvoud. Op de vraag met welk type aanvaller Emond het best kon worden vergeleken, dacht Bob Peeters een combinatie te herkennen van Erwin Vandenbergh en Alex Czerniatynski. Een interessant gegeven, want op de Freethiel loopt er in onze technische staf uiteraard een zekere Czerniatynski rond en het zou wel eens leuk zijn om van Renaud te vernemen of Alex een impact heeft gehad op zijn ontbolstering. Leuk weetje was dat Peeters vertelde dat hij vorig seizoen verregaande gesprekken had met Renato Neto van Gent, maar die wilde liever de boot nog even afhouden om te zien of hij in zijn tweede seizoen in de Ghelamco-Arena meer speelgelegenheid zou krijgen.

PVW.