StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vukusic keert terug naar Pescara.
Vorige week raakte bekend dat Ante Vukusic en Waasland-Beveren het er over eens werden om in gezamelijk overleg vroegtijdig een einde te maken aan de samenwerking. Ante kon zich nooit echt doorzetten op de Freethiel en kwam in 15 selecties niet verder dan 3 doelpunten waarbij wel één superbelangrijk als ik mij niet vergis in de thuiswedstrijd tegen Cercle die kost wat kost moest gewonnen worden. Mede door het ontbolsteren van Emond en het geloof dat Amido Balde nog eens zou exploderen zoals in Waregem, kon de Kroaat zich, ondanks een behoorlijke bagage aan snelheid en techniek, onvoldoende doorzetten. Sinds de komst van Guido Brepoels raakte Vukusic helemaal op de achtergrond en dat weinig hoopgevend vooruitzicht leidde tot de beslissing van vorige week. Die beslissing is ongetwijfeld in de hand gewerkt door het vaderschap van Ante een paar weken geleden waardoor hij nu iets sneller herenigd kan worden met zijn familie in Kroatië.
Rekening houdende met zijn nog jonge leeftijd ben ik ervan overtuigd dat Ante Vukusic in staat mag worden geacht om nog een mooie voetbalcarrière uit te bouwen en daarbij wensen wij hem alle succes toe.

* Beloften moeten pas op vrijdag 10 april aan de bak.
Vorige week maandag verloren de beloften van Waasland-Beveren met 1-4 de topper van Cercle Brugge. Door omstandigheden kon Tim Bavré zijn plaats op de bank niet innemen en werden de honeurs waargenomen door Alex Czerniatynski. Het Wase doelpunt werd gescoord door Maxim Nys.
Gisterenavond, maandag 30 maart, waren de beloften wederom vrij waardoor zij pas op vrijdag 10 april weer in het strijdperk worden verwacht voor een uitwedstrijd naar het Westelse Kuipke.

PVW.