StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Leco in poleposition ?
Als de kranten een stand van zaken mogen publiceren over de opvolging van Guido Brepoels, mogen we als website van een supportersclub van W-B niet achterblijven. Eerst de timing : een paar weken geleden werd 15 april vooropgesteld als streefdatum voor de aanstelling van een nieuwe coach, maar witte rook hoeft er vandaag zeker nog niet worden verwacht en misschien wordt het zelfs nipt om deze week onderhandelingen af te ronden. Naar verluidt gaat het nog tussen leco en Yannick Ferrera met de geciteerde volgorde als voorkeur van de clubleiding. Verassingen blijven uiteraard mogelijk, want meestal hebben trainers wel een verlanglijstje in hun hoofd en het daaraan verbonden prijskaartje zal natuurlijk in belangrijke mate bepalend zijn. Daarom ook valt te verwachten dat eerst de naam van de nieuwe trainer bekend zal worden gemaakt alvorens spelersnamen toe te voegen aan de kern voor volgend seizoen. En om dit hoofdstukje te besluiten enkele leuke roddels of net iets meer dan dat, gewoon omdat ze zo grappig of spitsvondig zijn.
Onze voorzitter (die van de Freethielvrienden weliswaar) durft aan de kust wel eens een taverne binnen stappen en eentje daarvan wordt uitgebaat door Limburgers. Die weten natuurlijk alles van hun vaste klanten, dus ook dat Ronny supporter van W-B is. Toen Ronny opmerkte dat hij gelezen had dat Stijn Vreven kandidaat-trainer zou zijn, merkte de uitbater fijntjes op dat hij dat niet geloofde gezien de eigenwijze reputatie van Vreven en die van onze CEO waardoor al na een paar uur de vonken in het rond zouden spatten, aldus de cafébaas. Grappig toch ?
Een specialist linken leggen (en hij deed dat in het verleden met succes) vermoedt dan weer dat Johan Walem nog uit de hoge hoed getoverd kan worden. De trainer van de Belgische beloftenploeg aarzelt om zijn verbintenis met de KBVB te verlengen en is misschien via onze sportieve raadgever Filip De Wilde die eveneens een technische bondsfunctie bekleedt, in contact gekomen met Waasland-Beveren. Die supporters van W-B, het is echt een geweldige bende !

PVW.