StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften ontvangen deze avond Charleroi op Puyenbeke.
Een tip voor wie het bij deze aangename temperaturen lastig heeft om binnen te blijven : om 19.30 uur zijn de beloften van Waasland-Beveren gastheer voor hun collega's van Charleroi. Na de goeie, maar weliswaar verloren partij in Westerlo, zullen de mannen van Tim Bavré ongetwijfeld tot het uiterste willen gaan om sportieve revanche te nemen voor het onterechte verlies in het Westelse Kuipke. En niet getreurd voor wie forfait moet geven, want op onze website volgt zeker een verslagje van deze match. Tot slot nog wat reclame maken voor deze website : morgen hebben we alweer interessante Gele Ditjes, Blauwe Datjes en woensdag vervolledigen we onze fichebak van oud-spelers SK Beveren.

* Mooi resultaat van Bornem, Yellow Blue doet goeie zaken.
Bornem heeft in de derde klasse A een knappe 2-2 geboekt bij het nr7 Winkel Sport. Bart Selleslags kan dus rustig verder bouwen naar volgend seizoen en zonder het programma van Bornem en de andere ploegen te kennen, zal dat bouwwerk te bewonderen zijn in diezelfde derde klasse en dat is en blijft knap voor onze Klein-Brabantse Scheldegemeente.
Minder goed nieuws kwam er uit een reeks lager voor Robby Buyens, want St.-Gillis-Waas troefde Sint-Niklaas af en omdat leider Petegem in Standaard Wetteren ging winnen, zijn de titelkansen van de Klaasjes zo goed als onbestaande geworden. Robby Buyens was eerder al trainer bij St.-Gillis-Waas en dan is zo'n cruciale wedstrijd vaak een prima gelegenheid om openstaande rekeningen te vereffenen. Weg titel zeer waarschijnlijk voor Robby, maar de eindronde kan volgens mij nog moeilijk ontglippen.
Over de evolutie in vierde provinciale E Oost-Vlaanderen laten we hierna onze vliegende reporter Geert De Vreese aan het woord.
Leider Eksaarde is na een 1-4 overwinning uit bij Rupelmonde zeker van de titel, maar yellow blue is na de 3-1 thuiszege tegen Belsele en het 2-2 gelijkspel van Sombeke uit bij Hardy Waasmunster, zeker van de tweede plaats en het daarbijhorende eindrondeticket.
De partij tegen Belsele had aan de rust al beslist kunnen zijn maar in het eerste kwartier werden enkele uitstekende kansen niet benut, maar kort voor de rust kwam dan toch de verdiende 1-0 op het bord.
Meteen na de rust viel dan de 2-0, maar na een rode kaart en een tegentreffer was er na een uur spelen plots weer een wedstrijd. Met een man minder kon de thuisploeg halfweg de tweede helft dan toch weer de voorsprong uitdiepen en lag de partij in een definitieve plooi. De laatste match van volgende week uit bij Kruibeke heeft dus geen zin meer en misschien wel gelukkig want er zijn twee spelers geschorst.

PVW.