verslag BELOFTEN ONDERUIT TEGEN CHARLEROI.

Maandagavond heeft een piepjong beloftenelftal van Waasland-Beveren na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 0-3 verloren tegen Charleroi. W-B kwam met een onervaren elftal aan de aftrap en moest het vooral in de eerste helft afleggen tegen de rijpere bezoekers. Toch hadden de Zebra's een missertje nodig van een verder feilloos keepende Stijn Blommaert, om op voorsprong te komen.
Charleroi nam het cadeau aan en bleef in de eerste helft de dominerende ploeg waardoor weinig af te dingen viel op de 0-2 ruststand.
Na de pauze herpakten de mannen van Tim Bavré zich en was er sprake van een evenwichtige wedstrijd, maar toch werd de eindscore bepaald op 0-3.
De sterk spelende Younes Achter kreeg van zijn coach het schouderklopje van de week.
Aanstaande maandag 27 april trekken de Beverse beloften naar de Gentse Ghelamco-Arena.