StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Glenn Leemans komt naar de Freethiel.
Hij is een 19-jarige belofte van Anderlecht die dit seizoen deel uitmaakt van het beloftenteam dat furore maakte in de Youth League, de jongerenversie van de CL. Glenn Leemans die in een wat verder verleden nog samenspeelde bij Anderlecht met Alec Luycx, is een linksachter die er geen bezwaar tegen heeft om indien nodig een rij op te schuiven. Glenn tekende een overeenkomst voor 2 seizoenen met een optie voor een derde.
Initiatieven als dit verdienen zeker een kans. Een opleiding hebben genoten bij Anderlecht is geen garantie op succes, maar een nadeel is het evenmin. Vraag die moet worden gesteld is waarom Anderlecht meteen een definitieve overgang toestaat en bv. niet heeft overwogen om hem eerst eens een jaartje uit te lenen en te zien hoe hij zich bij een club als W-B zou ontplooien.
Leemans maakt ook geen deel uit van de nationale U21 van Gert Verheyen, maar dat zal mij een zorg zijn indien Addy volgend seizoen een tandje zou moeten bijsteken om Leemans uit de ploeg te houden. Eerstdaags weet ook Jerry Vandam of hij een Luxemburgse concurrent op de rechtsachter krijgt.

PVW.