StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN VERLIEZEN ZWAAR IN GENT.

Hoe relatief het voetbalspelletje wel is werd maandagavond tot tweemaal toe in de verf gezet. Tijdens de beloftenwedstrijd tussen Genk en Lokeren werd Gregory Mertens van Sporting Lokeren getroffen door een hartstilstand en na afloop van Gent-WB vernam beloftencoach Tim Bavré het verschrikkelijke nieuws dat zijn vader, eerder onverwachts, op 58-jarige leeftijd was overleden.
Ik hou er aan Tim en de betrokken families bijzonder veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van hun verdriet na dit veel te vroeg verlies. Tegen menselijk verlies is zelfs de grootste sportieve voldoening maar klein bier. Laat ons tevens duimen voor Gregory Mertens dat hij het dramatisch voorval van maandagavond te boven komt en liefst zonder al te veel blijvende schade.
Voor de statistieken wil ik enkel nog meegeven dat Gent met in zijn rangen een zestal A-kernspelers, met zware 7-2 cijfers won tegen Waasland-Beveren, maar deze maandagavond zal mij niet omwille van de cijfers, maar wel vanwege trieste gevoelens bijblijven.

Patrick Van Wesemael