StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

bloemen FREETHIELSPROKKELS.

* Mevrouw Maria Danijs overleden.
Deze morgen ontving ik een overlijdensbericht van Mevrouw Maria Danies die de al wat oudere supporters van SK Beveren veel beter zullen kennen onder de naam Mevrouw Van Goethem.

Maria was immers de echtgenote van gewezen secretaris Marcel Van Goethem van SK Beveren en jarenlang een vertrouwd gezicht op de Freethiel. Enkele jaren geleden overleed echtgenoot Marcel Van Goethem voor wie Maria de laatste jaren van Marcels leven met een bewonderenswaardige toewijding had gezorgd. Die intense opdracht heeft ze met klasse vervuld, maar heeft ongetwijfeld haar krachtenarsenaal zwaar aangesproken. Maria mocht de mooie leeftijd van 88 jaar bereiken en wordt aanstaande vrijdag 22 mei begraven .
(klik hier voor de rouwbrief)

Met het overlijden van Mevrouw Van Goethem verliest de SKB-familie alweer een monument, want het was een publiek geheim dat Maria, evenals de kinderen, al die jaren Marcel en SK Beveren door dun en dik steunden. Ik ben blij de familie Van Goethem-Danijs van nabij te hebben gekend waardoor mijn respect voor Marcel en Maria en de kinderen nooit zal verdwijnen.

Ik hou er dan ook aan de betrokken families ontzettend veel sterkte toe te wensen in deze ongetwijfeld moeilijke momenten, want ook al heeft men het in de volksmond over een gezegende leeftijd, na vandaag is het tastbare leven weg en dat is een kwestie van een pijnlijk en langzaam aanvaardingsproces. Bedankt voor de fijne momenten Maria en doe zeker de groeten aan Marcel hierboven.

PVW.