StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Abonnementsprijzen blijven ongewijzigd.
Het zou nogal ongepast zijn om na een zwak seizoen de abonnementsprijzen te verhogen en dat heeft de clubleiding van W-B goed begrepen. De prijzen voor het seizoen 2015-2016 zijn dezelfde als afgelopen seizoen en elke abonnee geniet een aantal voordelen welke op de website van Waasland-Beveren voldoende gepromoot worden.

* Afkorting die een paar seconden voor verwarring zorgde.
Toen ik dinsdagmorgen de VRT-teletekst raadpleegde op pagina 500 en het titeltje las : "Courtois en Hazard druipen af bij WB", was ik een paar seconden in de war. Tot ik natuurllijk pagina 563 intikte en de einduitslag van West Bromwich tegen Chelsea (3-0) zag staan. WB stond dus in dit geval niet voor Waasland-Beveren, maar voor West Bromwich. En zeggen dat ik de wedstrijd op maandagavond had gevolgd !

* Lierse naar tweede.
Het leek voor veel supporters van Waasland-Beveren een zekerheidje : Lierse zou eerst vlot de maat nemen van Cercle en vervolgens probleemloos de eindronde van tweede klasse winnen. De Pallieters hadden immers voetbal-technisch geen gelijke en de promotie zou een formaliteit zijn. Woensdagavond is gebleken dat (en nieuw is dat niet) pure klasse geen garantie is op succes en dat goeie resultaten een combinatie vereisen van meerdere disciplines waarvan het voetbaltechnische aspect er eentje is. Het W-B van play-off II was wellicht geen valabele partij geweest in de eindronde, maar het W-B van daarvoor zou niet kansloos geweest zijn. Trouwens, Waasland-Beveren pakte in de reguliere competitie 4 op 6 tegen Lierse waardoor ik nooit goed begrepen heb waarom zoveel supporters W-B amper kansen toedichtten in po2 en eventueel later in de eindronde.
Het voetbalspelletje zit nu eenmaal zo in mekaar dat het perfect mogelijk is in een wedstrijd geen bal te raken en na 90 minuten toch als winnaar uit de bus kan komen.

PVW.