StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Vader van ons bestuurslid Danny Michiels overleden.
Vrijdagnamiddag 5 juni is na een lange en onrechtvaardige strijd op 76-jarige leeftijd Filip Michiels overleden. Filip bracht de laatste maanden van zijn leven door in een zorgcentrum aan de kust, maar heeft vrijdagnamiddag eervol de strijd tegen zijn slepende ziekte moeten staken.
Aan Filip Michiels hebben heel wat leden van de Freethielvrienden, zonder het waarschijnlijk goed te beseffen, te danken dat wij met Danny, Betty en Nicolas 3 fantastische Freethielleden regelmatig in ons midden mogen hebben. Filip was immers vele jaren geleden trouw supporter van SK Beveren en dankzij hem vonden later Danny en Nicolas steevast de weg naar de Freethiel.
Bedankt Filip voor deze fantastische erfenis die je de Freethielvrienden naliet.
Ik hou er aan in naam van het bestuur en de leden van onze supportersclub Danny, Betty en Nicolas, evenals zijn broer Ronny, vrouw Hilde en zoon Matthias ontzettend veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van hun verdriet na dit pijnlijk verlies. Een verschrikkelijk zware periode wordt nu afgesloten, maar wees gerust, tijd heelt wonden en het genieten komt straks weer stapsgewijs terug zodra het besef terrein wint dat jullie niets aan het toeval hebben overgelaten om Filip een einde te bezorgen waar hij na zijn dapper gevecht recht op had.
De uitvaart voor Filip Michiels heeft zaterdag 13 juni plaats in de abdij van Bornem, maar voor meer informatie verwijs ik naar onze website waar vanaf maandagavond het overlijdensbericht van Filip Michiels online zal staan.

Patrick Van Wesemael