StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Versterkte beloftenploeg vlot voorbij Kruibeke.
Maandagavond heeft Waasland-Beveren achter gesloten deuren met een veredeld beloftenteam vlot afstand genomen van eersteprovincialer Kruibeke. Met goals van Vanzo en 2x Destorme lag de partij aan de rust reeds in een beslissende plooi. M.Sila dikte in de tweede helft aan tot 4-0 en in het slotkwartier voerden Emre (kwam over van de beloften van Lierse), Vanzo en Billal (maakte de overstap van Anderlecht naar W-B) verder op tot 7-0. Net zoals in Melsele viel vooral Billal met bij momenten knappe staaltjes van technisch voetbal op. Er werd weinig gewisseld waardoor aangenomen mag worden dat nu vrijdag 26 juni in Bornem hoofdzakelijk de jongens zullen aantreden die tegen Kruibeke rust kregen. Nog meegeven dat de toegangsprijzen voor vrijdag in Bornem 10 Euro (staanplaatsen) en 12 Euro (zitplaatsen) bedragen. De Freethielvrienden Bornem zullen vanaf 18.30 uur verzamelen aan de staantribune nabij de kleine kantine.
Opstelling Waasland-Beveren:
Janssens; Sousa (46' Nijs), Van Dooren, De Pauw, Addy; Godemèche (77' Pieters), Jellal, Destorme; Vanzo, De Belder (46' Erciyas), M'Sila

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
We blijven bij de familienaam Roelandt, maar deze is geen familie van Dirk die een fiche eerder werd toegevoegd. Er zullen maar weinig figuren zijn die met zoveel geledingen van de club kennis hebben gemaakt als deze man die we gerust de duivel-doe-al van het Beverse voetbal mogen noemen en thans is hij nog altijd actief in de jeugdwerking. Leuk kwisvraagje : wie is de eerste speler geweest die de overstap van SK Beveren naar Sporting Lokeren Maakte ? Meer weten ? Klik hier.

PVW.