StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Lauent Henkinet komt naar de Freethiel.
We kunnen er niet omheen : er is duidelijk een positief sfeertje aan het groeien binnen de entourage van Waasland-Beveren. Er staat een jonge en gedreven groep die blijkbaar bijzonder goed aan mekaar hangt en ook dat is een sterke troef. Enige minpuntje tot nu toe is dat de beloofde spelers met ervaring voorlopig op zich lieten wachten en dat terwijl er ondertussen toch al bijna 3 weken arbeidsduur achter de rug zijn voor Stijn Vreven en zijn jeugdbeweging. Aan dat lange en ongeduldig wachten is donderdag een einde gekomen, want KV Kortrijk maakte als eerste op zijn website bekend dat het afscheid neemt van doelman Laurent Henkinet. De komst van de 22-jarige Henkinet hing al een tijdje in de lucht, maar omdat de doorbraak uitbleef werd meer en meer de naam van de Griekse sluitpost Sifakis genoemd, maar aan die geruchten komt dus nu met zekerheid een einde. Laurent is een getalenteerde keeper die afgelopen seizoen veelvuldig onder de lat stond bij play-off I-speler KVK waardoor hij ongetwijfeld een pak ervaring heeft opgedaan en daarenboven werkte Stijn Vreven al eerder bij Dessel samen met Henkinet. Ik heb ook de indruk dat Filip De Wilde doorslaggevend advies gaf om de Luikenaar naar Beveren te halen.

* Vervolg sfeerbeeld kick-off 2015-2016.
Na Jozef Van Remoortere, Stijn Vreven en Dirk Huyck was het de beurt aan Dirk De Beule om als commercieel en operationeel directeur zijn duit in het zakje te doen. Dirk is zoals hij het zelf noemde een supporter in hart en nieren en van vlees en bloed die op amper 500 meter van het Freethielstadion woont en bij SK Beveren de jeugdreeksen doorliep tot en met de reserven. Over de opdracht die De Beule wacht bij W-B zegt hij het volgende :
Dirk : "ik heb de ambitie om deze club te helpen uitbouwen samen met de mensen van de RVB, de directie en de Sportieve Cel omdat ik het belangrijk vind dat er een koppeling/terugkoppeling is naar deze organen. Ik hou er aan alle aanwezigen te bedanken voor de talrijke opkomst omdat het ons moed en vertrouwen geeft dat we de juiste richting zijn ingeslagen. We willen jullie als club verder bedienen op een correcte manier om samen deze club uit te bouwen en een sterk team te vormen. Ik hou er aan in het bijzonder een woord van dank te richten aan de grote en kleinere sponsors die jaar na jaar hebben geïnvesteerd in deze club, maar ook de vele mensen die alshetware de klok rond betrokken waren bij deze vereniging en daarom graag een applaus voor jullie zelf."

Wat daarna volgde was een echte modeshow gebracht door een aantal dames uitgedost in het nieuwe shirt van Waasland-Beveren en zowel het shirt als de dames werden met een grote meerderheid goedgekeurd.
Wordt alweer vervolgd en morgen geeft persverantwoordelijke Ward Callens wat meer toelichting bij onze nieuwe kledijsponsor.

PVW.