StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* MET ZIJN ALLEN MORGEN NAAR DE FANDAG IN BEVEREN !
Als de fandag morgen verloopt in het positief sfeertje waarin de Freethiel de voorbije weken werd gedompeld, belooft het een fantastische dag te worden. Alle ingrediënten om er een geweldig namiddagje Freethiel van te maken zijn voor handen en het is dus nog enkel wachten op jullie positieve en gewaardeerde bijdrage. Lees hierna het programma voor morgen :
Op zondag 19 juli om 13.00 u. gaan de deuren van de Freethiel weer open voor al onze supporters. Op de jaarlijkse fandag trapt Waasland-Beveren samen met de fans feestelijk het nieuwe seizoen af. Op het programma staan tal van activiteiten. Zo wordt er om 15.00 u. een oefenwedstrijd gespeeld tegen Asteras Tripoli, het nummer vier uit Griekenland die het voorbije jaar tevens uitkwam in de Europa League. Om 17.30 u. worden de spelers voorgesteld en aansluitend is er een signeersessie.
's Avonds is er nog een spetterend optreden van dé Vlaamse artieste van het moment, Slongs Dievanongs, gevolgd door een afsluitende partyset van DJ's Bestien & Clément. Ook niet te missen: een wedstrijdje tussen oud-spelers van SK Beveren en de ploeg van Spitsbroers, met o.a. Jermaine (Junior Bright Etuwe) en Farouk El Hamzi (Maarten Goffin). Onder meer Jean-Marie Pfaff, Filip De Wilde en Edwin Van Ankeren hebben hun aanwezigheid al bevestigd!

Waar?
Stadionplein, voor de hoofdtribune van het Freethielstadion. Toegang via de Lindenlaan.
Wanneer?
Zondag 19 juli van 13.00 u. tot 21.30 u.
Programma
Heel de namiddag en avond: animatie, (voetbal)attracties, infostands van tal van partners en supportersclubs, eet- en drinkgelegenheden en sfeervolle muziek. Ook het secretariaat is vanaf 10.00 tot 20.00 u. doorlopend geopend voor de abonnementenverkoop.
• 13.00 - 14.30 u.:demotrainingen elite jeugd op de oefenvelden
• 15.00 - 16.45 u.: oefenwedstrijd Waasland-Beveren - Asteras Tripoli met tijdens de rust een wedstrijdje tussen oud-spelers van SK Beveren en de ploeg van Spitsbroers
• 17.30 - 18.00 u.: ploegvoorstelling op het podium
• 18.00 - 19.00 u.: signeer- en fotosessie, gespreid over verschillende stands
• 20.00 - 20.45 u.: optreden Slongs Dievanongs (Lacht Nor Mij, iFoon)
• 21.00 - 21.30 u: partyset DJ Bestien & Clément (Tomorrowland, Reverze, Summerfestival, Laundry Day)
Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijd tegen Asteras Tripoli.
Niet-abonnees betalen €10 (€5 voor kinderen onder 12j).

Sportieve groeten,

Ward Callens
Public Relations Manager