StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Interesse om vanuit Bornem mee naar Lokeren-WB te rijden ?
Op zondag 30 augustus om 20 uur staat de eerste Wase derby van dit seizoen op het programma.
De mannen van Stijn Vreven hopen op Daknam beter te doen (qua punten althans) dan in Anderlecht en Standard. Voor deze interessante confrontatie met combi-regeling legt supportersclub Freethielvrienden Bornem een autobus in naar Lokeren die omstreeks 18 uur of iets later vertrekt aan ons lokaal Brasserie Het Kasseibaantje, Hingenesteenweg 105 te Bornem.
Wie deze derby niet wil missen kan een mailtje sturen naar :
info@freethielvrienden.be met zijn gegevens (naam en liefst GSM-nummer).
Wij zullen jullie dan contacteren om het rekeningnummer door te spelen waarop kan worden gestort voor de bus (10 Euro als men geen lid is) en de aankoop van het inkomticket.
Hou er dus rekening mee dat het een wedstrijd betreft met combi-regeling waarvoor enkel via de supportersclubs die een bus inleggen tickets worden verdeeld.

Die gaat nog een tweede weekje genieten van het klassement.
Hij was ooit de fiere bezitter van de nummerplaat SKB001, maar die werd hem op een onsportieve manier afgenomen. Hij is de architect van onze fichebak van de oud-spelers op deze website en dan weten de meesten meteen dat ik het heb over Geert De Vreese uit Deinze (voordien vele jaren De Pinte) en soms ook wel de levende SKB-Vandale genoemd. Geert begint aan zijn tweede week kermis en reken maar dat hij geen enkel kraampje overslaat. Het is een publiek geheim dat hij de Buffalo's het liefst van al elke week ziet verliezen, behalve wanneer Lokeren de tegenstander is, want die liggen naast Gent in de met voorsprong onderste schuif. Nu heeft Geert na de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk opgezocht dat het de eerste keer is dat Waasland-Beveren in het klassement voor Lokeren staat en als we er KSK Beveren bij betrekken is dat zelfs geleden van 2007.
Ondanks de nederlaag van W-B in Standard, kan Geert zich nog een tweede week euforie veroorloven omdat Lokeren in Kortrijk niet verder kwam dan een schrale 0-0. Hopelijk blijf je dezer dagen op het rechte pad makker, want binenkort is er Lokeren-WB en je wil toch in hoogsteigen persoon meemaken dat je Daknam verlaat als supporter van "de beste ploeg van het Waasland".

PVW.