StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dat ziet er goed uit op teletekst Meneer Selleslags !
Twee coaches in onze derde klasse die mij nauw aan het hart liggen, hebben hun start woensdagavond niet gemist. Bart Selleslags pakte met zijn Bornem een knappe 1-0 overwinning tegen streekgenoot Rc Mechelen. Een derby winnen geeft altijd wat extra pigment en daarenboven heeft Bart een verleden bij de tweede club van Mechelen. In 3a waren er maar 2 winnaars op de eerste speeldag waardoor Bornem keurig op de tweede plaats pronkt met net één goaltje minder gescoord dan St.E-Winkel dat met 2-0 baas was over Temse.
Nieuwkomer/promovendus Sint-Niklaas dat nog steeds wordt getraind door Robby Buyens (bij de kampioen wispelturigheid wordt er per overleefde speeldag gerekend) haalde een zeer verdienstelijke 0-0 op het veld van Gullegem. Een nederlaag vermijden op de eerste speeldag, het levert altijd voor de supporters een hoopvol signaal op.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Een speler die iets voor de eeuwwisseling vanuit Cappellen op de Freethiel neerstreek komt vandaag onze fichebak uitbreiden. Een middenvelder/aanvaller die met zijn rushes (als ze lukten) het publiek snel op de hand kreeg, maar hij kon soms van die dagen hebben dat niks lukte waardoor diezelfde supporters zich tegen hem keerden. Bij dit soort spelers heb je elk moment van de match het gevoel dat zij van het ene op het andere moment een beslissende flits uit de voeten kunnen toveren, maar soms zijn ze hun toverstok vergeten en bleef het bij ijdele hoop. Meer weten ? Klik hier.



PVW.