StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Website Freethielvrienden was tijdelijk offline.
Door een onbekende oorzaak bij onze provider, was de website van de Freethielvrienden Bornem gisteren vrijdag een groot deel van de dag offline.
Uiteraard werd onmiddellijk het nodige gedaan om deze panne te verhelpen, maar dat heeft toch helaas een tijd langer geduurd dan beloofd. Zij die al een bedrag op onze rekening overmaakten omdat werd verondersteld dat de Freethielvrienden hun elektriciteitsrekening niet meer konden betalen, zullen hun gift teruggestort krijgen met alvast een dikke merci voor de solidariteit.

* Start Moren toch nog op de bank ?
Ik had mijn voorbeschouwing al klaar toen ik vernam dat Valtteri Moren deze avond toch nog op de bank zou starten en Coulibaly daardoor het centraal duo achterin zou vormen met Buatu. Een beetje vreemd, want conditioneel staat Moren zonder twijfel een stap verder dan onze jongens gezien zijn reeds afgelegd parcours. Enerzijds vind ik dit een beetje koppig van Vreven, maar anderzijds wel knap van Stijn dat hij zoveel vertrouwen geeft aan de gasten die hem de voorbije 3 wedstrijden hebben laten zien dat zij bereid zijn hun huid dit seizoen duur te verkopen. Hoed af voor onze coach dus, want de meeste van zijn collega's zouden zo'n nieuwkomer zonder enige voorbereiding in de ploeg droppen ten koste van iemand die misschien op die positie minder kwaliteiten heeft, maar bereid was zich op te offeren in het belang van het team. Een lefgozer die Vreven en iemand die andere wegen dan de gemakkelijkste durft te bewandelen.

PVW.