StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Grappig !
Opschudding in Lokeren gisteren toen bleek dat Ayanda Patosi niet kwam opdagen voor de training. Geen idee of de Zuid-Afrikaan ondertussen weer is opgedoken, maar met een belangrijke wedstrijd als de derby tegen Waasland-Beveren in het verschiet, kan ik mij voorstellen dat Bob Peeters allesbehalve opgezet zal zijn met de verdwijningszaak van donderdag. Daarenboven is Patosi niet zo maar de eerste de beste, want het is een klasbak pur sang die door insiders wordt bestempeld als de gedoodverfde favoriet om de naar Club Brugge vertrokken Hans Vanaken op te volgen.
Misschien een tip voor de Lokerse politie indien Ayanda nog steeds vermist zou zijn : neem toch maar eens contact op met de McDonalds in de buurt om te informeren of er stiekem niet iemand a volonté chicken wings zit te verorberen, want dat schijnt met voorsprong zijn favoriete snack te zijn. Leuk ook dat op de facebook van W-B iemand opmerkte : "ze gaan al lopen in Lokeren" !
Alle gekheid op een stokje : geen idee of het hele verhaal klopt, maar in geval van wel heeft het zeer waarschijnlijk te maken met een nakende transfer en dat is natuurlijk een verdwijning van een ander caliber.

Jorn Vermeulen zet stapje terug.
Het was een tweet van Tom Boudeweel donderdagavond : Jorn Vermeulen trekt naar tweedeklasser Deinze. Mooie club voor Jorn die vorig seizoen uitviel met een zware blessure en dat op een moment waarop spelers die in hun club tot dan toe weinig aan spelen zijn toegekomen zoals met Jorn bij W-B het geval was, aan hun toekomst moeten werken door bv. wedstrijden met de beloften te spelen om een eventuele toekomstige werkgever te overtuigen. Uitvallen met een zware blessure komt nooit gelegen, maar in de situatie waarin Vermeulen zich bevond was het bijzonder sneu en precies daarom ben ik blij dat Jorn nu onderdak heeft gevonden in Deinze.

PVW.