StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Krop in de keel.
Via Ronny Vertenten vernam ik dat Renaud Emond op zijn Facebook op een wel bijzonder deugddoende wijze afscheid had genomen van de entourage van Waasland-Beveren.
En toegegeven, toen Ronny aanbood het tekstje even voor te lezen, was ik echt onder de indruk van deze eenvoudige, maar strelende woorden die voor mij het bewijs zijn dat voetbalklasse meer is dan goed tegen een bal kunnen trappen of het doel weten staan. Wie kan emotieloos blijven bij het lezen van deze paar zinnetjes : Dank u, dank u, dank u !!! Dank aan het bestuur, de supporters die me altijd gesteund hebben , de trainersstaf en mijn ex-ploegmaten . Ik heb 2 prachtige seizoenen bij Waasland-Beveren doorgebracht. Jaren die me zowel op menselijk als op sportief vlak beter hebben gemaakt. Ik wens jullie allen het allerbeste en nog véél succes.
" KOMAAN LEEUWEN ! "
Merci, merci, merci!!! Merci aux dirigeants, merci aux supporters qui m'ont toujours soutenu, merci au staff et merci à mes anciens coéquipiers.. J'ai passé 2 superbes saisons avec vous où j'ai beaucoup grandi et appris ! Je vous souhaite le meilleur et beaucoup de succès à Waasland-Beveren official ! Komaan Leeuwen !

* Romaric in de voetsporen van Stijn Vreven.
Ndri Romaric verlaat het Franse Bastia en gaat voetballen voor het Cypriotische Omonia Nicosia. Op zichzelf geen wereldschokkend nieuws en dat wordt het ook niet als ik jullie vertel dat onze huidige coach Stijn Vreven er de eerste seizoenshelft van 2006 voetbalde, maar een leuk weetje is het wel uiteraard.
Ndri Romaric, wat had hij een verwoestende trap in de benen ! Jammer dat hij minder controle had over zijn hoofd dan over zijn benen, want anders had hij ongetwijfeld nog iets meer uit zijn voetbalcarrière kunnen halen.

PVW.