StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Lees vandaag zeker onze Gele Ditjes, Blauwe Datjes.
Vanavond ontvangt Waasland-Beveren op de Freethiel derdeklasser Dender in de zestiende finales van de Croky Cup, versta Beker van België. In de rubriek "Gele Ditjes, Blauwe Datjes" neemt Rudy Beck de tegenstander van deze avond onder de loep en het zou misschien niet slecht zijn dat Stijn Vreven het artikeltje van Rudy in de kleedkamer uithangt, want Dender is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
In het Nieuwsblad van dinsdag stond dan weer te lezen dat stijn Vreven 4 spelers naar de A-kern heeft gestuurd vanwege een gebrek aan professionalisme. Ik benieuwd naar de namen en toen bleek het te gaan om keeper Janssens, verdediger Cauffiez en de middenvelders Billal en Erciyas. Als dit bericht niet uit zijn context is gerukt vind ik dit een vreemde beslissing, want spelers slachtofferen die nog geen minuut hebben gespeeld en dus evenmin enige verantwoordelijkheid dragen bij de recente afstraffingen tegen Oostende en Brugge, vind ik nogal kort door de bocht en de gemakkelijkste oplossing. Misschien is de A-kern te ruim om goed werkbaar te zijn, maar dan is de titel van het artikel ongelukkig gekozen.
En tot slot nog even terugkomen op een interview met Stijn Vreven na de wedstrijd in Brugge zondagavond. Zoals hier eerder aangehaald vond Boskamp het in Stadion geen goed idee van Vreven om alle verantwoordelijkheid voor de pandoering op zich te nemen, maar het gevoel dat mij overkwam toen ik het bewuste interview hoorde was dat Stijn in die mate aangeslagen was dat ik dacht : "wanneer dit W-B nog een keer overkomt werpt hij de handdoek", zo diep zat het bij de Limburger.

PVW.