StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de Freethielvrienden Bornem mee naar STVV !
Wie interesse heeft om volgende week zaterdag 3 oktober in Bornem op de bus met bestemming Sint-Truiden te stappen, geen probleem ! Onze bus vertrekt om 18.15 uur aan Brasserie Het Kasseibaantje (Hingenesteenweg 105 te Bornem).
Een staanplaats kost 15 Euro (kinderen jonger dan 14 jaar betalen 10 Euro).
De prijs van een zitplaats bedraagt 20 Euro (kinderen jonger dan 14 jaar betalen ook hier 10 Euro).
Leden van de Freethielvrienden betalen 7 Euro voor de bus, niet-leden 10 Euro.
Het verschuldigde bedrag (bus plus ticket) kan worden overgeschreven op rekeningnummer : BE94 7332 0909 1614 met vermelding "bus STVV".
Gelieve ons ten laatste dinsdagavond 29 september per mail te laten weten of jullie een staan- of zitplaats wensen zodat wij tijdig de tickets in Beveren kunnen bestellen en afhalen.
Jullie mailtje is welkom op : info@freethielvrienden.be
Beste vrienden, goeie supporters zijn er niet alleen wanneer het goed gaat. In de hel van Staaien zullen onze jongens jullie steun ontzettend goed kunnen gebruiken. Wij rekenen dan ook op jullie aanwezigheid zaterdag aanstaande.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Hij strandde op 97 wedstrijden voor SK Beveren in 7 seizoenen wat er op wijst dat hij een blessuregevoelige speler was. In die 97 matchen scoorde hij 22 goals en dat is als aanvaller niet overdreven, maar desondanks vormde hij met Erwin Albert een gevreesd aanvalsduo en daarenboven heeft hij de eer het meest tot de verbeelding sprekende historisch doelpunt van SK Beveren te hebben gescoord. Een intelligent iemand en als mens scoorde hij zeker vlotter dan als voetballer. Meer weten ? Klik hier.



PVW.