verslag BELOFTEN ONDERUIT IN BRUGGE NA GOEIE MATCH.

Het was vrijdagavond scharrelen voor interimcoach Jean Jacques De Malsche om een elftal op de been te krijgen voor het uitgestelde duel in en tegen Club Brugge. In de namiddag immers was het Luxemburgse Dudelange de gast op de Freethiel waardoor het schuiven met de manschappen werd.
Ook thuisploeg Club Brugge bracht een jong elftal tussen de lijnen zodat er sprake was van een evenwichtige partij waarin Waasland-Beveren voetballend misschien wel de betere ploeg was, maar in de eerste helft een doelpunt pakte op een stilstaande fase zodat de rust werd bereikt bij een gevleide 1-0 voorsprong.
Een vergelijkbaar spelbeeld na de pauze met een opnieuw beter combinerend W-B, maar het doelpunt dat aan de andere kant viel en boeken toe. Ondanks het 2-0 verlies toch een heel goeie prestatie van dit jeugdig W-B met als enige opmerking dat het te slordig is omgesprongen met de gecreëerde kansen.

Voor Waasland-Beveren traden aan :
Mathias Janssens, Eli Nyamador, Niels Loriers, Nick Dhaene, Maxim Nys, Sebastien Ito Mavitidi, Jellal Bilal, Rob Spanoghe, Gilles Van Remoortere, Remco Pieters en Emre Erciyas.

Deze avond nemen de beloften het voor de Beker van België thuis op tegen Dessel Sport en mits winst van Lokeren tegen Verbroedering Geel, bekeren onze jongens alsnog verder.
Aanstaande maandag 19 oktober staat de verplaatsing naar KRc Genk op het programma.