StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Spelers deze morgen naar uitvaart vader Dirk Huyck.
Vorige week overleed de vader van ondervoorzitter Dirk Huyck en deze voormiddag heeft in Lebbeke de uitvaart plaats. De voltallige spelerskern van Waasland-Beveren zal de begrafenis bijwonen. De voorbereiding op de komst van KRc Genk zaterdag begint na het interlandwerk van de voorbije week in de namiddag met een videoanalyse. Laat ons hopen dat W-B ditmaal beter omgaat met de interlandonderbreking dan enkele weken geleden toen na de euforische 1-2 winst in Lokeren een wel heel pijnlijke 1-5 volgde tegen Oostende. In principe was het de bedoeling om de vrijgekomen tijd door de interlands (althans voor de spelers die niet werden opgeroepen) wat meer in te vullen met trainingsarbeid dan bij de vorige onderbreking, want dat liep faliekant af.

Vraag is of dat naar praktijk kan worden omgezet, want hoe zinvol is het naar een volgende wedstrijd toe te werken met een groep die toch lichtelijk was onthoofd met o.a. de oproeping van Goblet, Demir, Jans en Caufriez. Zelfs wanneer die gasten geen enkele minuut hebben gespeeld en dus het risico op een blessure zeer gering is, laten zij op de trainingen bij hun werkgever een leemte na.

De voorbije dagen betrapte ik er mij trouwens op meer om de blessures van onze internationals bezorgd te zijn dan om het resultaat van hun ploeg.

PVW.