StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de Freethielvrienden mee naar Kortrijk ?
Op zaterdag 28 november mag Waasland-Beveren zijn sportief geluk gaan beproeven in het Guldensporenstadion te Kortrijk. Voor deze interessante verplaatsing leggen de Freethielvrienden een bus in naar Kortrijk en wie geen lid is en toch meewil, geen probleem. Stuur een mailtje naar info@freethielvrienden.be en wij bezorgen jullie vervolgens het rekeningnummer waarop kan worden overgeschreven.
De prijs van een ticket in Kortrijk (zitplaats) bedraagt 20 Euro voor een volwassene en 10 Euro voor een -12-jarige. Een zitje op de bus kost 10 Euro voor wie geen lid is van de Freethielvrienden. Onze bus vertrekt omstreeks 18 uur richting West-Vlaanderen.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Onze fichebak vertoont vandaag misschien heel even wat onderkoelingsverschijnselen na het toevoegen van een Ijslandse spits. Een gast die op de Freethiel van toenmalig trainer Ladislav Novak te weinig speelkansen kreeg, want alhoewel hij nooit een echte goalgetter zou worden, voetbalde hij toch een niet onaardig palmares bijeen. En ja, voor dat gebrek aan vertrouwen in zijn kwaliteiten als aanvaller nam hij een keer sportieve revanche met zijn volgende club Winterslag op de Freethiel tegen KSK Beveren. Meer weten ? Klik hier.



PVW.