StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers KSK Beveren.
Een Nederlander en we mogen hem gerust een bijzondere voetballer noemen. Sympathiek in de omgang en vlot de weg naar de netten vindend. Maar het meest opmerkelijke is echter dat hij er in slaagde zich zowel op de Freethiel als op Daknam bijzonder populair te maken bij de supporters en dat is niet iedereen gegeven. Hij strandde op een zucht van 100 wedstrijden voor KSK Beveren en daarin was hij 34 keer trefzeker. Meer weten ? Klik hier.

* Yellow Blue doet goeie zaakjes, Bornem fors onderuit in derby tegen Hamme.
Yellow Blue is vastberaden om met spoed iets te doen aan zijn ongunstig klassement. In derde provinciale Oost-Vlaanderen boekte het zondagnamiddag een belangrijke overwinning tegen rechtstreeks concurrent KSK Klinge (2-1). Het was een verdiende driepunter die in het slotkwartier nog even in gevaar kwam nadat de bezoekers de aansluitingstreffer lukten, maar uiteindelijk kreeg het beste paard de haver. Volgende week moet Yellow Blue naar St.-Pauwels dat 3 punten minder heeft dan YB en op een gedeelde voorlaatste plaats staat.
In derde klasse A zwaaien heel wat trainers met een Bevers verleden de sportieve plak.
Robby Buyens die zowat de langst zittende trainer bij Sportkring Sint-Niklaas moet zijn (hij is er sinds juli vorig jaar aan de slag) bleef met zijn team de betere van Londerzeel (1-0).
Emilio Ferrera en Dender bevestigen het goede dat zij in de bekermatch op de Freethiel lieten zien, want na 2-1 winst tegen Oudenaarde staat Dender op kop met een puntje voorsprong op de vorige leider en dat was o.a. Oudenaarde. Dirk Geeraerd begon tegen 200 per uur toen hij enkele weken geleden overnam in Aalst, maar verloor afgelopen weekend zijn tweede opeenvolgende partij (2-0 in Petegem). Bornem tot slot verloor in het eigen Breeven met zware 1-4 cijfers tegen de buren uit Hamme, maar dat kan een keertje gebeuren, niet waar Bart ? Bovendien, cijfers zeggen soms iets, maar niet alles !

PVW.