StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Olivier Myny langer op de Freethiel.
Deze namiddag raakte bekend dat Olivier Myny zijn sportieve toekomst nog minstens 2 seizoenen langer op de Freethiel ziet zitten en dat is geweldig nieuws. Door dit soort talentvolle jongeren langer aan zich te binden geeft de club een overduidelijk signaal naar de supporters dat het menens is, maar ook voor de spelers die er al zijn en zij die door W-B gepolst worden als toekomstige versterking, is de contractverlenging van Oli een signaal dat verwijst naar een plan.
Myny is pas bezig aan zijn eerste seizoen in de JPL en wat hij tot nu toe liet zien laat het beste verhopen voor de nabije toekomst. Ik zou zeggen tegen de clubleiding, nog van dat !

* Greep uit het wel en wee op de Freethiel van deze week.
Deni Milosevic is dinsdag weer aangesloten bij de groep en dat is prima nieuws in het vooruitzicht van de partij tegen STVV nu zaterdag. Deni was overigens auteur van een knap doelpunt op Staaien ruim een maand geleden, maar Milo maakt nu eenmaal enkel prachtige doelpunten.
Hugo Sousa werd dan weer met succes geopereerd en ook dat zullen we maar onder de noemer goed nieuws catalogeren. Alhoewel, ik heb eigenlijk nog zelden of nooit geweten dat specialisten na een ingreep naar buiten komen met het slechte nieuws dat de operatie mislukt is.
Feit is dat de Portugees potentieel een goeie voetballer/verdediger is, maar dat hij door blessureleed tot nu toe veel te weinig aan spelen toekwam.
Eveneens via de website van W-B vernomen, van 3 tot 9 januari trekt het Wase gezelschap op oefenstage naar het Spaanse Murcia. Toch een beetje ongewoon dat een club als W-B die elke Euro een paar keer moet omdraaien alvorens hem uit te geven, naar een prachtig oefencomplex trekt om niks aan het toeval over te laten de eindspurt van het seizoen goed voor te bereiden. Vooral tof dat de clubleiding het nut inziet om hiervoor centen vrij te maken. Zouden we hier ook mogen uit afleiden dat het financieel iets beter gaat, of zou er een onverwachtse weldoener opgedoken zijn ?
Veel goed nieuws dus afgelopen week op de Freethiel, maar laat ons hopen dat het beste voor overmorgen zaterdag werd bewaard zo omstreeks 21.50 uur.

PVW.