StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften W-B trekken morgen naar Moeskroen.
Na hun knappe 3-3 thuis tegen Anderlecht kregen de beloften van Waasland-Beveren even rust (althans wat competitiewedstrijden betreft), maar vanaf morgen woensdag moeten zij wederom aan de bak en niet bij de deur. Johan Van Rumst en zijn mannen worden immers verwacht in Moeskroen als de wedstrijd doorgaat natuurlijk, want afgelopen weekend nog werd MP tegen Charleroi afgeblazen vanwege de terreurdreiging.

* Vreven lovend voor de 3 invallers.
Op de traditionele persbabbel na de wedstrijd loofde Stijn Vreven de invalsbeurt van zijn 3 invallers tegen STVV, nl. M.Sila, Vanzo en Destorme. Toeval of niet, de eerste scoorde en de twee anderen hadden ook een doelpunt aan de voet. Een beetje raar toch, Vreven laat zich wel eens vaker ontvallen dat hij over een smalle kern beschikt, maar tot nu toe lieten zijn invallers zich meestal wel van hun beste kant zien en die ingesteldheid kon Stijn tijdens zijn persbabbel wel smaken. Tijdens KV Mechelen tegen Oostende zondagavond merkte Philip Joos overigens in de tweede helft op toen Yves Vanderhaeghe enkele wissels overwoog bij een achterstand, dat de tegenstanders op hun hoede moesten zijn voor het buikgevoel van de Oostende-coach. Het buikgevoel van Yves zat zondagavond fout, want KVO presteerde te bleek om ondanks de wissels een 2-1 achterstand goed te maken. Maar wat gezegd van het buikgevoel van een zekere Stijn Vreven die met Nabab tegen Westerlo en M.Sila afgelopen weekend tegen STVV, telkens een gouden ingreep deed.

* Laatste oproep om vanuit Bornem mee te rijden naar Kortrijk.
Misschien heeft de overwinning tegen Sint-Truiden de interesse om de competitiewedstrijd van komend weekend in het Guldensporenstadion bij te wonen wel wat aangewakkerd en daarom deze oproep. De supportersclub Freethielvrienden Bornem heeft nog een tiental plaatsen vrij op de bus naar Kortrijk en dat is toch een handig weetje voor wie in Klein-Brabant woont en zaterdagavond nog vrij heeft om op de bus naar Kortrijk te stappen met vertrekplaats Het Kasseibaantje te Bornem. Onze bus vertrekt om 18 uur en we hebben drank en sandwiches aan boord. Leden betalen 7 Euro, niet-leden 10 Euro. Interesse ? Vlug een mailtje sturen naar info@freethielvrienden.be en er volgt gegarandeerd een snel antwoordje om de betalingsmodaliteiten af te spreken.



PVW.