StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

kerst ZALIG KERSTFEEST EN PRETTIG EINDEJAAR.


Beste vrienden en sympathisanten van de Freethielvrienden Bornem,
Al enkele dagen bestaat er geen twijfel aan dat een Witte Kerst niet aan de orde is en qua sfeer is dat jammer. Maar er is meer : Kerst is bij uitstek het feest van de vrede en wie niet blind is voor de wereld om zich heen zal dezer dagen beseffen dat ook vrede verder weg is dan ooit. Zou het moeilijk kiezen zijn tussen een Witte Kerst of een wereld met meer verdraagzaamheid ? Ik denk van niet, want ieder van ons wordt op een of andere manier vroeg of laat wel eens geconfronteerd met hoe hard en onrechtvaardig het leven soms is wat ons in die moeilijke momenten tot nadenken aanzet.
Heel wat dingen in het leven die ons overkomen gebeuren buiten onze wil om of hebben we niet in eigen handen. Van een klein aantal kunnen we zelf door mentaliteit en initiatief te tonen proberen ze in de goeie richting te sturen.
Laat ons niet het minste initiatief schuwen om te trachten een bijdrage te leveren, hoe bescheiden ook, onze nabije leefwereld wat vriendelijker te benaderen. Thuis, op het werk of het voetbal, het zijn plaatsen waar men met mensen in contact komt en dus bij voorkeur de gelegenheden waar elke positieve bijdrage op gejuich zal worden onthaald.
En misschien toch maar eens overwegen af te stappen van het idee dat het goede voorbeeld eerst van de andere moet komen. Het leven is te kort om kostbare tijd te verliezen.

Mag ik jullie en al wie jullie dierbaar is in naam van onze webmaster Iris, de medewerkers Rudy Beck en Geert De Vreese en ondergetekende, een bijzonder fijne Kerst en een gelukkig, gezond en sportief vreugdevol 2016 toewensen. Aanstaande zaterdag 26 december is overigens een perfecte gelegenheid om naar aanleiding van de schitterende derbyaffiche tegen Lokeren die ons wacht op de Freethiel, mekaar in hoogst persoonlijke naam alle moois toe te wensen. Laat deze unieke gelegenheid niet liggen om zaterdag de Freethiel ouderwets gezellig druk te vullen en hiermee onze dank massaal uit te drukken aan de spelers, trainers en het bestuur omdat zij ons tot nu toe een sportief uiterst genietbaar seizoen hebben aangeboden. Een seizoen dat met het beschikbare spelerspotentieel en de ambitie van het bestuur hoopvol knipoogt naar de toekomst en zo kan het voetbal misschien een zetje geven aan ons dagelijks leven.

PVW.