StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wie zou het idool van Stijn Vreven zijn ?
Zondagnamiddag was Stijn Vreven op Sporza Radio te horen in een reportage waarbij bekende sportlui de passie voor hun idool mochten toelichten. Enig idee wie het idool van Stijn zou zijn ? Deze tip : het is een gewezen voetballer en tussen de lijnen was hij even gepassioneerd met zijn sport bezig als Vreven dat volgens mij was. Laat ik jullie niet langer in spanning houden en verklappen dat het Eric Gerets is. Niet echt een verrassing, maar wel fijn om een keertje te horen hoeveel bewondering Stijn voor Gerets heeft. Vreven werkte overigens in de Bundesliga nog onder leiding van Gerets en had ontzettend veel lof voor de psychologische aanpak van de Leeuw. Zo vertelde Stijn dat Erik een keer de doelman waarvan hij wist dat het een fervente visser was, uitnodigde om op een vrije dag samen een lijn te gooien. Gerets gebruikte die manier van aanpakken omdat hij ervan overtuigd was dat die omgeving veel beter geschikt was om in het hoofd van zijn doelman te kunnen doordringen dan in de traditionele voetbalomgeving.
Gerets was volgens Stijn het type trainer dat snoeihard was voor zijn groep, maar zodra de training achter de rug was zat hij tien minuten later met de geïnteresseerden gezellig te kaarten. Als Vreven een even slechte verliezer is met het kaarten dan met het voetbal zou ik toch liever voor iets anders kiezen na een training !

* Yellow Blue steekt in topvorm.
Zaterdagnamiddag moest Yellow Blue aan de bak voor een inhaalwedstrijd in en tegen Beervelde dat momenteel op een vierde plaats staat gerangschikt. Na een 1-0 achterstand slaagden de mannen van Stefan Van Rumst er in de scheve situatie recht te zetten en uiteindelijk met een knappe 1-3 overwinning naar Beveren terug te keren. Yellow Blue is ondertussen opgeklommen naar een hoopgevende negende plaats en heeft nog een achterstallige wedstrijd tegoed in Zaffelare.

PVW.