* Demir is er bij tegen Oostende.
Erdin Demir heeft geen schorsinsdag gekregen voor zijn vergrijp aan Noë Dussenne van Moeskroen. De Geschillencommissie van de KBVB sprak Demir na het verhoren van de betrokken partijen vrij zodat hij zondagavond om 20 uur aan de aftrap van Oostende-WB zal staan.

Dinsdagnamiddag oefende Waasland-Beveren achter gesloten deuren vriendschappelijk tegen de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Na een 0-1 tussenstand werd de rust bereikt met een 2-1 voorsprong in het voordeel van W-B na goals van Caufriez met behulp van de Breda-goalie en Zinho Gano die een voorzet van Siebe Schrijvers knap in doel verlengde met het hoofd. In de tweede helft kon de thuisploeg verder uitlopen naar 3-1 dankzij Moulin, maar de bezoekers lukten daarna nog de aansluitingstreffer. Een doelpunt van Schrijvers werd voor nipt buitenspel afgekeurd en Lengil zag een gemaakte goal van de lijn gekeerd door een beenveeg van de keeper. De nieuwkomers Schrijvers en Cissé maakten hun opwachting in de basis, Myny en Mornen ontbraken wegens ziekte en Coulibaly bleef geblesseerd langs de kant.

* Themacafé-footlunch tegen Anderlecht nu reeds volgeboekt.
De komst van Anderlecht blijft altijd een speciale wedstrijd, want nu reeds is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de footlunch die doorgaat in het Themacafé-boven tijdens het weekend van 20 en 21 februari. Laat ons hopen dat ook de andere horecagelegenheden die dag maximaal bezet zijn zodat de kassier zich nog eens in de handen mag wrijven.