StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Donderdag nieuwjaarsreceptie/sportavond in het Themacafé.
Een aanrader deze week is de sportavond/nieuwjaarsreceptie die aanstaande donderdag doorgaat in het Themacafé-boven vanaf 19 uur. Wie precies de gasten zullen zijn laat ik jullie eerstdaags weten, maar voorzitter Dirk Huyck, trainer Stijn Vreven en sportief directeur Danny De Maesschalck zijn zeker van de partij, net als enkele spelers. Mij is alvast de eer te beurt gevallen om het geheel aan mekaar te mogen praten en dat wordt ongetwijfeld een mooi weerzien met heel wat vertrouwde gezichten die vroeger regelmatig op de sportavonden aanwezig waren.

* Overzichtje lagere reeksen.
Yellow Blue heeft het tweede periodekampioenschap in eigen handen na derbywinst tegen het Melsele B van Danny Pfaff. Aan de rust hielden beide ploegen mekaar met 2-2 in evenwicht, maar de mannen van Stefan Van Rumst verdubbelden in de tweede helft hun productie, terwijl die van Danny Pfaff bleven steken. YB heeft nu zijn lot in eigen handen, want met winst tegen Kieldrecht komt het op 20 punten in dit periodekampioenschap en dat is er eentje meer dan Doorslaar, maar Doorslaar heeft zijn wedstrijd al gespeeld. Toeval : dit weekend komt Doorslaar naar Yellow Blue, maar deze partij is van geen belang voor de periodetitel.

Derde klasse A kent wekelijks zijn verrassingen en die bleven ook nu weer niet uit. Bornem ging fors onderuit in Petegem (4-1), maar ook Sportkring Sint-Niklaas zag de score met 3-0 te hoog oplopen naar de zin van Robby Buyens. Koploper Dender verloor met 1-0 in Londerzeel, maar heeft nog een puntje voorsprong op La Louviére. Het Aalst van Dirk Geeraerd had gouden zaken kunnen doen, maar bleef thuis op 1-1 steken. Onthouden we nog dat in de B-reeks Cappellen met 1-0 won en het enige doelpunt uit de partij kwam op naam van Alec Luyckx die dus zijn entree niet heeft gemist.

PVW.