StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN KEREN MET PUNTJE TERUG UIT GENK.

Nadat de beloften van Waasland-Beveren vorige week hun eerste wedstrijd in groepA met een mooie 2-0 overwinning afsloten, werd ook de tweede confrontatie met een Limburgse club een meevaller. Maandagavond keerden Johan Van Rumst en zijn spelers met een puntje terug na hun bezoek aan de Cristal-Arena waardoor de beloften van W-B een knappe 4 op 6 kunnen voorleggen en de wedstrijd van volgende week woensdag 10 februari op Puyenbeke tegen KV Mechelen een volgende naar uit te kijken opdracht wort.
De wedstrijd van maandagavond tegen een zeer jeugdig Genk had maar weinig om het lijf en eindigde zoals begonnen. Meest opmerkelijke feiten waren het wederoptrede van Livio Nabab die na twee maanden afwezigheid een helft mocht spelen en de uitsluiting een kwartier voor affluiten van Maximiliano Caufriez.

Waasland-Beveren trapte af met volgend elftal :
Matthias Janssens, Sebastien ito Mavitidi, Senne Van Doren, Max Caufriez, Glen Leemans (in de 19de minuut vervangen door Brent Peers), Deni Milosevic (in de 60ste minuut vervangen door Jelal Billal), Emre Erciyas (46ste minuut vervangen door Atheba), Tortol Lumanza, Kevin Hebbelinck, Livio Nabab (46ste minuut vervangen door Remco Pieters) en Gilles Van Remoortere.

Patrick Van Wesemael