StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Proficiat Bart en Farah.
Maandagavond 7 maart omstreeks 22.40 uur heeft in het ziekenhuis te Bornem Luka Van Doren kennis gemaakt met het levenslicht. Luka is het eerste kindje in het gezin van onze leden en medewerkers van het Themacafé Bart Van Doren en Farah Van Havermaet. En om nog een stapje verder te gaan, Bart is de zoon van ons bestuurslid Walter en zijn echtgenote Lea die trouwens ook vertrouwde gezichten zijn als medewerkers van het Themacafé. Farah op haar beurt is de dochter van mijn vriendin, onze webmaster Iris en als het moet kan ik zo nog wel een tijdje doorgaan.
De trotse ouders stellen het wel en Luka heeft al gevraagd of hij zondag wat langer mag opblijven om de match Westerlo-WB op televisie te mogen volgen.

In de marge nog meegeven dat volgende week vrijdag 18 maart om 20 uur onze jaarlijkse bingo doorgaat in ons lokaal en onze afsluitende barbecue staat gepland voor zaterdag 4 juni om 17 uur in zaal Kloosterheide te Bornem. Voor de bingo volgt geen uitnodiging meer, die voor de barbecue volgt half april.