StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* SUPPORTERSCLUB BARCELONA OPGERICHT IN HET KASSEIBAANTJE.
Dat Het Kasseibaantje the place to be is om er zijn voetbalwijsheden te delen, daar vertel ik niks nieuw mee. SK Watertoren en Waasland-Beveren vonden er eerder al onderdak, maar er is nog beter mogelijk. Sinds een aantal maanden zijn er aftastende gesprekken lopende tussen onze lokaalhouder Yannick die zelf een geregeld bezoeker is van Camp Nou, Lucas Velghe, mijzelf en initiatiefnemer Dirk Soetens uit Melsele (lid van de officiële supportersclub Penya Fanatiek Barcelona in Zonhoven).
Lang en moeilijk waren deze gesprekken niet, want bij dit kwartet was de absolute wil aanwezig om een fanclub van nu al jaren's werelds meest bekoorlijk voetballend elftal, op te richten.
Bedoeling vanaf het begin was en is nog steeds om samen te werken onder de vleugels van de genoemde supportersclub van Barcelona in Zonhoven die al meerdere jaren bestaat en meer dan 200 leden telt.
Onze voorlopige bestuursploeg stelt wat betreft het aantal leden de kwaliteit prioritair ten opzichte van de kwantiteit. We mikken dus op supporters met een echt Barca-hart die bereid zijn de waarden van Barcelona en onze supportersclub (Penya Fanatiek, afdeling Bornem) mee uit te dragen.

Met deze heuglijke mededeling hebben de initiatiefnemers de bedoeling om op zoek te gaan naar voetballiefhebbers die onze passie voor Barcelona delen of er mee sympathiseren. De bij oprichting vooropgestelde activiteiten variëren van het gezellig bijwonen in ons lokaal van enkele wedstrijden per seizoen op televisie, af en toe een nevenactiviteit om mekaar wat beter te leren kennen en uiteraard is het de bedoeling om jaarlijks een thuiswedstrijd van MSN en maats bij te wonen. Streven is om begin volgend seizoen definitief van start te gaan met in oktober of november de officiële supportersclubvoorstelling in Het Kasseibaantje. Natuurlijk zijn sympathisanten bij de geplande activiteiten van harte welkom, maar voor wie lid wordt zijn er een aantal niet te versmaden voordelen zoals een officiële lidkaart van Barcelona met origineel geschenk, korting op fanshopartikelen en rondleiding doorheen het stadion en clubmuseum en mogelijkheid tot het bijwonen van Europese wedstrijden van Barcelona in Europa.

Wie interesse heeft om meer te vernemen over dit initiatief, op termijn lid wil worden of als sympathisant via mail op de hoogte te blijven van nuttige weetjes betreffende Barcelona of onze Penya, kan zich melden via info@freethielvrienden.be of het GSM-nummer van Patrick Van Wesemael 0475-91.29.92. Goed om weten is dat er bij Barcelona voor wat betreft het lidmaatschap wordt gewerkt per kalenderjaar en niet per seizoen. Als we dus onze ledencampagne in de periode juni-juli kunnen starten en afsluiten in de periode september-oktober, zullen de leden hun officiële lidkaart vanuit Spanje begin 2017 ontvangen. Dirk Soetens, Lucas Velghe, Patrick Van Wesemael en Yannick Smet zien hoopvol uit naar jullie interesse om samen iets moois uit te bouwen.

Als eerste activiteit wordt op zaterdag 2 april in ons lokaal de classico tussen Barcelona en Real Madrid uitgezonden. De wedstrijd begint om 20.30 uur en naar aanleiding van dit ongetwijfeld schitterend spektakel serveren Vicky en Yannick ribbetjes en gamba's a volonté en dit aan de prijs van 21,5 Euro.

Namens het Bestuur Penya Fanatiek Barcelona, afdeling Bornem

PVW.