StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Paasweekendsprokkels.
Vanavond worden her en der de laatste interlands afgewerkt van een ruim Paasweekend en is het vooral uitkijken hoe onze fel verzwakte Rode Duivels voor de dag zullen komen in Portugal.

Gisteren was er een korte invalsbeurt bij de U21 (Belgische beloften) voor Siebe Schrijvers, maar tiental minuten volstonden niet om de oververdiende 2-2 tegen Montenegro te netten. Goblet kwam niet in actie. Max Caufriez stond het voorbije verlengd weekend een drietal keer tussen de lijnen met de Belgische U19, maar enkel maandag liep het slecht af, althans dat durf ik afleiden van de 4-0 nederlaag.

Zaterdagnamiddag won een gelegenheidselftal van Waasland-Beveren met daarin meerdere beloften met 1-2 in en tegen tweedeklasser Dessel Sport. De doelpunten vielen in de tweede helft en W-B slaagde er in een 1-0 achterstand op te halen met goals van Sawaneh Ibou op strafschop nadat Maxim Nijs werd gehaakt. De 1-2 kwam op naam van Hugo Sousa die een prima hoekschop van Kevin Hebbelinck binnen kopte.

Op tweede Paasdag was er in het Themacafé de derde editie van de Paasbrunch van de Supportersfederatie van Waasland-Beveren. Het werd een zeer geslaagde activiteit waarop een kleine 150 supporters afkwamen en achteraf waren er enkel blije gezichten te zien. Lekker aperitief en koud en warm buffet gevolgd door een heerlijk dessertenbuffet, wat heeft een mens meer nodig om te genieten ? En ondanks het stormweer werd er toch een moment gevonden waarop de kleinsten samen met de aanwezige spelers paaseieren konden rapen en nadien met hun idolen op de foto mochten. Een dikke proficiat aan de SF van W-B voor de mooie organisatie. En dat de 22-koppige delegatie van de Freethielvrienden Bornem omstreeks 17 uur de deuren sloot van het Themacafé is geen nieuws meer, maar wel dat Riet de eerste prijs van de tombola (een getekend wedstrijdshirt van de jarige Erdin Demir) mocht meenemen en daar was ze (en vooral Seppe) ontzettend blij mee. Jammer was dat Thibault Moulin, in tegenstelling tot zijn maats en de technische staf, binnen het kwartier de Paasbrunch had verlaten. We begrijpen perfect dat Thibault momenteel andere zorgen aan zijn hoofd heeft, maar gemaakte afspraken aan zijn laars lappen is niet netjes en getuigt evenmin van een noodzakelijk respect voor de supporters.

PVW.