StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bal gaat vanaf vandaag echt rollen.
De klemtoon ligt voorlopig op conditioneel vlak, maar vanaf vandaag wordt op de Freethiel gestart met het veldwerk en verwacht wordt dat de technische staf een twintigtal spelers zal zien opdraven voor de eerste training die om 10.30 uur is gepland en vooraf zal worden gegaan door een weging. De internationals krijgen nog enkele dagen langer rust (Jans, Lengil, Nabab, Moren en Buatu) omdat de meesten van hen begin juni nog aan de slag waren. Moulin (licht gekwetst) en nieuwkomer Camacho (in Frankrijk tot eind mei nog aan het werk) zullen eveneens later aansluiten bij de groep.
Met kemzeke, SK Sint-Niklaas en Bornem staan ook al een drietal vriendschappelijke oefenwedstrijden op het programma en we mogen aannemen dat de match in Bornem op woensdag 29 juni de eerste wedstrijd wordt met een representatief elftal.
Deze eerste trainingsdag begint met een ontbijt en dat is voor de vernieuwde technische staf en spelersgroep tevens een eerste kennismaking. Ook de supporters zijn welkom om de open training vandaag bij te wonen en wanneer dat op die manier in het persbericht wordt vermeld ga ik er van uit dat dit in de toekomst niet altijd het geval zal zijn. Laten we hopen dat vanaf vandaag de basis wordt gelegd van een minstens even genietbaar seizoen als dat wat pas achter ons ligt en in de eindstand nog 1 of 2 plaatsjes naar boven opschuiven zou geweldig zijn.

PVW.