StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ben benieuwd naar het seizoen van ?
Waasland-Beveren was er als de kippen bij om het nieuwe seizoen voor te bereiden en wisselde vrijdag de bijna dagelijkse oefenstof af met een oefenpotje tegen eersteprovincialer Klauwaertts Kemzeke. Het zwaartepunt van die voorbereiding wacht ongetwijfeld tijdens het oefenkamp in Nederland, maar tot die tijd nemen Stijn Vreven en zijn technische staf de tijd om er uiteraard ook duchtig de pees op te leggen en niet onbelangrijk, de nieuwkomers beter te leren kennen en de neuzen zoveel als mogelijk in dezelfde richting te installeren.
Nu is het altijd prettig om nieuwkomers aan te kondigen en kennis te nemen van hun visitekaartje, maar waar ik in het bijzonder naar uitkijk is de evolutie van een aantal jonge gasten die vorig seizoen hebben getoond over de nodige potentie te beschikken om zich te ontwikkelen tot een volwaardige eersteklassespeler, want laat ons niet vergeten dat jongens zoals Gano, Myny en Buatu die toch vaak hebben gespeeld, amper of geen ervaring hadden op het hoogste niveau. Eveneens nog jong, maar meer ervaring heeft Siebe Schrijvers en het is een geweldige zaak voor de club dat hij zijn lot voor "hopelijk" een seizoen langer aan W-B heeft verbonden. Kortom, het zijn 4 gasten voor wie het seizoen van de bevestiging aanklopt, maar wat mij betreft mogen zij er meteen het seizoen van de doorbraak van maken. De oefenmatch in Kemzeke had overigens een schaduwzijde, want Zinho Gano blesseerde zich aan de knie en vandaag hoopt de medische staf met goed nieuws naar buiten te kunnen komen. Laat ons alvast duimen voor Zinho dat de meniscus niet is geraakt, want dat zou zijn voorbereiding ernstig hypothekeren.
Bijkomend hoopvol is dat er nog minstens zoveel jonge gasten het geciteerd kwartet scherp zal houden, want alhoewel van Nijs, Van Remoortere, Van Dooren, Ito Mavitidi, Bory en Oreye niet onmiddellijk wordt verwacht dat zij het vuur aan de schenen van een titularis zullen leggen, zijn het wel ambitieuze kerels die er voor gaan.

PVW.