StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Eerst toegangspoortjes, daarna cashless paymentsysteem.
Er wordt mij wel eens vaker de vraag gesteld hoe het nu eigenlijk zit met het betaalsysteem voor drankjetons in de verschillende drankpunten op de Freethiel.
Er wordt zeker tijdig gecommuniceerd zodra daarover meer duidelijkheid is, maar dit met een mooi woord genoemd cashless paymentsysteem is nog niet voor het seizoensbegin. Er zal trouwens eerst worden geëxperimenteerd met de centrale toog in de business en zodra de kinderziektes zijn uitgeroeid wordt het systeem toegepast in de overige drankpunten.
Absolute prioriteit genieten het in orde brengen van de draaipoortjes aan de ingang en de elektronische toegangscontrole.

* Mooie tweet van Geert De Vlieger.
Hij wordt een serieuze concurrent van Jean-Marie Pfaff qua aantal uren op televisie, want men moet al behoorlijk wat pech hebben om zijn tv-toestel aan te zetten en Geert De Vlieger te ontlopen. Maar toegegeven, het is een job die Geert op het lijf is geschreven en hij behoort bij de betere analisten van het Vlaamse landsgedeelte. Vorige week raakte bekend dat Waasland-Beveren op vrijdag 8 juli in Nederland het Tilburgse Willem II vriendschappelijk partij geeft en laat dat ook één van de clubs zijn waar Geert heeft gespeeld en dat zette hem aan tot een tweet met als inhoud de bemerkng : "10 jaar clubvoetbal, the good old days". Geert speelde van 1985 tot 1995 voor KSK Beveren met op 12 mei 1990 zijn eerste en enige wedstrijd van het seizoen 1989-1990. We gaan er misschien soms iets te snel aan voorbij, maar De Vlieger heeft echt wel een schitterend palmares met (niet altijd in volgorde) KSK Beveren, 2 passages Bij Anderlecht, Manchester City, Waregem, Club Brugge en verder ook Willem II en Harelbeke. En om dit prachtig lijstje compleet te maken, het begon voor Geert allemaal bij Sint-Gillis Dendermonde waar hij door KSKB werd opgemerkt.

PVW.