StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Allen present woensdag in het Breevenstadion !
Aanstaande woensdag 29 juni om 19 uur speelt Waasland-Beveren zijn derde oefenwedstrijd van de ondertussen goed op gang gekomen voorbereiding. Voor het eerst wordt het Waasland verlaten en is de bestemming Klein-Brabant, de tegenstander KSV Bornem. Bij deze sympathieke derdeklasser (ik neem voorlopig afstand van de nieuwe benaming) vinden we meerdere vertrouwde Freethielgezichten terug waaronder trainer Bart Selleslags en als meest bekende namen uit het recente verleden Arne Van den Eynde en Tom Vermeire.
Als we een flink stuk dieper duiken in het verleden komen we bij gewezen Gouden Schoen Jean Janssens terecht (inmiddels een gezonde prille zeventiger) die zowel speler als trainer van Bornem was. Maar uiteraard maakten ook heel wat voetballers de omgekeerde beweging als jeugdspeler met als meest bekende naam Bjorn Vleminckx.

Gelieve hierna een warme oproep te vinden van Bert Janssens, voorzitter van Geel-Rood Bornem, om woensdag de wedstrijd in het Breevenstadion bij te wonen. Na deze match zullen overigens de spelers van Waasland-Beveren hun tijd nemen om te verbroederen met de supporters.

PVW

Beste Supporters,

Als voorzitter van Supportersclub Geel-Rood wens ik jullie van harte welkom komende woensdag in ons Breevenstadion (KSV Bornem).
Onder het motto 'wat goed is, moet herhaald worden', vinden we het niet meer dan logisch zoals vorig seizoen elkaar te bekampen in een oefenwedstrijd.
Bornem en Waasland Beveren hebben toch wel wat sympathie voor elkaar, waarbij er vele Bornemenaars ook jullie komen aanmoedigen in de competitie.
Bovendien hebben we ook Supportersclub 'De Freethielvrienden' die in ons eigenste Bornem een Supporterslokaal hebben.
We gaan jullie komende woensdag in de beste manier ontvangen en er een leuke wedstrijd van maken, zowel op als naast het veld.

We kijken heel hard uit naar jullie komst om er een gezellige avond van te maken.
Hopelijk mogen we jullie met een talrijke opkomst ontvangen, zodat het Breeven niet alleen geel en rood gekleurd is, maar ook vele strepen blauw op te merken zijn :)!
Tot woensdag !
Sportieve Groetjes

Bert Janssens
Namens Supportersclub Geel-Rood en heel KSV Bornem