StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Waar speelt Steeven Lengil volgend seizoen ?
Steeven Lengil is een voetballer die gemengde gevoelens los maakt bij supporters, bestuur en technische staf en zo voetbalt hij ook. De ene wedstrijd niet te stoppen, de andere onherkenbaar. De verhouding was afgelopen seizoen wel anders ingedeeld, want tot november was hij met zijn onnavolgbare bewegingen, schitterende voorzetten en goals wekelijks vaste klant in de diverse weekendoverzichten, maar na de jaarwisseling kreeg hij met moeite een deftige pass getrapt.
Het zag er daarom lange tijd naar uit dat de clubleiding Steeven weinig in de weg zou leggen in geval er een aanbieding voor Lengil zou komen en ook bij heel wat supporters was er blijkbaar niet veel blijven hangen van zijn al bij al uitstekende heenronde. Bovendien is het een publiek geheim dat de chemie tussen trainer Stijn Vreven en Lengil betere tijden heeft gekend.
Persoonlijk ben ik de mening toegedaan dat Steeven aan de basis heeft gestaan van de prima heenronde van Waasland-Beveren waardoor onze club nooit in acuut degradatiegevaar is geweest en dat was toch voor de hele entourage een ongekende luxe.
Ik heb echter de indruk dat de meningen zowel intern als extern aan het kantelen zijn in het voordeel van het blijverskamp om maar eens wat Engelse taal van de voorbije dagen te gebruiken. Steeven is immers één van de weinige spelers bij W-B die het in zich heeft een wedstrijd die op slot zit met een klasseflits open te breken zoals afgelopen zaterdag nog in Sint-Niklaas en alhoewel het hier een vriendschappelijke wedstrijd betreft, men moet het altijd nog doen.

Hamvraag is natuurlijk of Lengil nog te overhalen is om te blijven, want er wordt gefluisterd dat Antwerp en Lokeren belangstelling hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd !

PVW