StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

nabeschouwing.jpg Beverse netten blijven ongeschonden na oefenmatch in Bornem.

Met een nipte 0-1 overwinning heeft Waasland-Beveren woensdagavond in een druilerig decor pas in de slotfase van de wedstrijd afstand weten te nemen van KSV Bornem. De mannen van Bart Selleslags waren, net als SK Sint-Niklaas zaterdag jl., een interessante tegenpartij die zeer degelijk weerwerk bood in een sportief treffen en gezellig sfeertje. De eerste helft was kansarm met enkel Siebe Schrijvers een keertje aan het kanon, maar doelman Deloose van Bornem stond pal.

Na rust lukte het de Waaslanders iets beter om dreigend te zijn, maar van scherpte was geen sprake. Net voor het ingaan van het slotkwartier maakte tester Opoku Ampoah het verschil, maar ook Bornem deed zijn duit in het zakje met daarbij een keer geholpen door een riskante terugspeelbal van W-B en een poging van Arne Ivens waarop Goblet zijn kunnen moest tonen. De mindere weersomstandigheden, het vele voetbal de voorbije dagen op televisie en het feit dat de wedstrijd op een woensdagavond werd gespeeld maakten dat er misschien iets minder volk was dan vorig jaar, maar al bij al toch een behoorlijke opkomst. Na de wedstrijd kregen de Wase supporters de gelegenheid om te verbroederen met hun idolen en technische staf en dat dit kon doorgaan in een kader met daarbij ook de Bornemse spelers, sportieve staf en supporters, zegt voldoende over het knusse sfeertje na de wedstrijd of om het met de woorden van Bornem-coach Bart Selleslags uit te drukken : "we moeten inzetten op een 3 op 3" waarmee hij al meteen solliciteerde naar een opvolger van deze match volgend seizoen en daar sluit ik mij graag als eerste bij aan. Hierna een korte tekst van Bart die ik per mail ontving en ik wil hem jullie niet besparen.

Bart : "we kunnen opnieuw zoals vorig seizoen terugkijken op een aangename wedstrijd tussen KSV Bornem en Waasland-Beveren. Ondanks de oefenwedstrijd midden in een werkweek gepland stond konden we als beide clubs toch rekenen op een talrijke opkomst qua aantal toeschouwers. Hiervoor willen wij graag ook alle WB supporters bedanken voor hun aanwezigheid. De meet & greet heeft toch supporters de kans gegeven om contact te leggen met de WB spelers of een selfie te maken met hun favoriete speler / trainer. Hiervoor danken wij staff en spelers van WB voor hun bereidwilligheid om een tijdje na te blijven in de jeugdkantine.
We wensen Waasland-Beveren en zijn supporters véél succes toe in het nieuwe seizoen 2016-2017.
Met sportieve groeten,
Bart Selleslags.

De Freethielvrienden Bornem wensen van hun kant een schitterend en sportief genietbaar seizoen toe voor de hele Geel-Rood familie en dankt de initiatiefnemers voor de prima organisatie van deze wedstrijd.

Waasland-Beveren:
Goblet; Jans, Camacho (73' Moren), Buatu (73′ Van Dooren), Demir (78′ Nys); De Schutter (66′ Dhondt), Seck (k); Myny (66′ Ampomah), Schrijvers, Langil; Ibou (59′ Vanzo)

Patrick Van Wesemael.