StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Moulin viert Europees debuut met assist.
Thibault Moulin heeft zijn debuut in de voorrondes van de Champions League niet gemist. Zijn team Legia behaalde een 1-1 puntendeling bij het Bosnische Zjirjinsk en Thibault leverde de assist voor het Poolse doelpunt. In blessuretijd pakte de Fransman ook nog geel.

* Voor de fichebak oud-spelers KSK Beveren.
Onze fichebak begint overvol te worden, want we zijn op minder dan tien fiches van het einde genaderd. Nog eens alles geven Geert ? De vorige fiche werd met Bjorn Vleminckx een Klein-Brabander toegevoegd en deze centrale verdediger is afkomstig uit de Scheldegemeente Temse, op de grens dus met Klein-Brabant. Pech komt nooit gelegen, maar deze polivalente voetballer kreeg er enkele keren op wel heel ongelegen momenten mee te maken waardoor titularisschap hem maar zelden was gegund. En toch vind ik hem bij het meubilair van KSK Beveren horen, want wie aan 165 selecties komt verspreid over een tiental seizoenen mag zich echt wel een Beverenboy noemen.
Bij veel van de spelers die in onze fichebak voorkomen zit dikwijls een herinnering/verhaal in mijn gedachten (bij bepaalde spelers zijn het er soms veel meer) en bij deze voetballer ziet dat er zo uit : Jan Boskamp was de voorbije jaren niet van onze tv-schermen weg te denken en zijn verbale manier van communiceren is vaak meer over dan op het randje. Voor de ene speler is dat een dubbele motivatie, maar de man die we vandaag toevoegen vertoonde de omgekeerde reactie en kwijnde eerder weg waardoor hij een pak van zijn mogelijkheden verloor. Meer weten ? Klik hier.

PVW.