StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B wint achter gesloten deuren van La Louvière.
Als er iets is wat W-B met nogal wat grote ploegen gemeen heeft is het wel "spelen met gesloten deuren". Een mens vraagt zich dan af wat men te verstoppen heeft op één of andere tester na, maar als het de voorbereiding ten goede komt kunnen we daar uiteraard niks op tegen hebben.
Zaterdagavond was La Louvière de gast op de Freethiel voor een wedstrijd waarin Stijn Vreven hoofdzakelijk een beroep deed op jongens die afgelopen woensdag tege lens geen of amper speelminuten kregen. Aan de rust leidde Waasland-Beveren met 1-0 na een doelpunt dat werd aangebracht door Nicolas Orye en afgerond door Cerigioni. In het tweede bedrijf verdubbelde Jens Cools de score na hoekschop en konden de bezoekers de eer redden via Dahmane. Aanstaande donderdag 21 juli op de nationale feestdag komt Lille Osc de fandag opvrolijken voor een hopelijk leuk vriendschappelijk duel tegen W-B. Vanaf dan is het aftellen naar de competitieopener op 30 juli in Charleroi. Ondertussen stuurde Ibou zelf een bericht de wereld in waarin hij zegt niet voor de Turkse tweedeklasser te gaan voetballen zoals een aantal bronnen midden vorige week hadden gemeld. En ook de show rond Steeve Lengil is nog niet aan zijn laatste aflevering toe. Bestuur, trainer en speler schijnen elk op een verschillende golflengte te zitten en dan is een oplossing vinden waarin alle partijen zich kunnen vinden verdomd moeilijk.
En toch hebben de genoemde partijen er alle belang bij dat er zo snel als mogelijk een oplossing uit de bus komt, hoe die er ook zal uitzien.

PVW.