StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Greg Van Avermaet en Thomas De Gendt krigen wase steun.
Rudy Beck is onze trouwe leverancier van de bijzonder gesmaakte Gele Ditjes en Blauwe Datjes. Deze Beverenaar die ondertussen al vele jaren in Kruibeke woont, getrouwd is met Brigitte en samen een fantastische zoon Robin hebben die als één van de stuwende krachten achte Yellow Blue mag worden beschouwd, is een onvervalst voetbalwurm.
Wat misschien iets minder geweten is dat Rudy ook een geoot wielerliefhebber is met volgens mijn bescheiden mening bijna zoveel kennis als over zijn favoriete balsport. Overigens, er is maar weinig wat Rudy en Brigitte niet interesseert en dat is met zoon Robin niet anders.
Omstreeks deze periode vertoeven Rudy en Brigitte al vele jaren lang een drietal weken in het zuiden van Frankrijk en ik meen dat het afgelopen weekend was dat zij het genoegen hadden een bezoek te brengen aan de Tourkaravaan met de bedoeling om er o.a. onze land- en streekgenoten Greg Van Avermaet en Thomas De Gendt aan te moedigen en dat is en blijft om het met de woorden van Rudy uit te drukken "een unieke belevenis". En Rudy Beck citeren zonder één voetbalnieuwtje te vernoemen, dat is al even uniek. Wellicht ook hier al in het nieuws geweest, maar ik geef het toch graag mee : in Frankrijk wordt gefluisterd dat Laurent Blanc wel een de nieuwe sportieve baan van de Rode Duivels zou kunne worden.
Geniet nog van je laatste uren vakantie Rudy en Brigitte en hopelijk heeft de Franse zoon voor een boost aan energie gezorgd zodat we weer voor een jaartje verzekerd zijn van razend interessante weetjes over alles wat met SKB en W-B te maken heeft.

PVW.